in

Кобилкина ще става майка

снимка woman.bg

Сексологът Наталия Кобилкина и съпругът й – гръцкият милионер Такис Дретакис, очкават първото си дете. Това съобщи самата Кобилкина в ефира на „На кафе”. Тя сподели, че вече е в четвъртия месец, но все още не е решила къде ще ражда.

„Първо исках в Бали, след това – в Швейцария. Но Такис все ми казва да почакаме още малко, преди да вземем решение”, каза сексологът.

Тя е категорична, че бременността не трябва да слага край на забавленията в живота на жената. Тя трябвало да спазва режим на хранене и да спортува, за да поддържа формата и самочувствието си.

„Надявам се да бъда добър баща. Със сигурност ще бъда постоянно до детето. С Наталия заедно ще взимаме всички важни за него решения”, коментира от своя страна бъдещият татко.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/