in

Красавица от Шумен стана световна шампионка по кикбокс (СНИМКИ)

Снимка: Novsport.com

Полина Галинова стана шампионка на Световното първенство по кикбокс за кадети на WAKO в Италия, съобщиха от СК „Шуменска крепост“.

Тя завоюва златото в категория до 60 кг в стил К-1 при девойки старша възраст. На финала днес състезателката на СК „Шуменска крепост“ надигра съперничка от Полша.

Снимка: СК „Шуменска крепост“

Преди ден Поли започна защитата на своята титла като записа успех по точки над съперничката си от Бразилия в двубой в стил К-1 при девойки старша възраст.

Друг боецът на СК “ Шуменска крепост “ Виктор Иванов спечели бронзов медал от Световното първенство по кикбокс за кадети и юноши на WAKO в Италия. В последната среща той отстъпи с 1 на 2 гласа пред представител на Русия, като 20-на секунди преди края на битката водеше в картите на съдиите.

Преди полуфинала Вики, който участва в стил К-1 при юношите старша възраст в тегло до 54 кг.,преодоля на 1/8 финал съперник от Словакия, който той отказа в първият рунд, а на 1/4 финала надделя по точки срещу либиец.

Боецът на СК “Шуменска крепост “ Георги Атанасов също спечели бронзов медал от Световното първенство по кикбокс за кадети и юноши на WAKO в Италия. Нашият състезател отстъпи пред представител на Русия в двубой, даващ място за финала бе в стил лоу кик при юношите младша възраст в тегло до 60 кг.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.