in

Една от най-красивите българки роди близнаци (СНИМКИ)

Снимка: Facebook

„Мис България“ 2002 година Теодора Бургазлиева стана майка на близнаци.

Прекрасната новина съобщи самата тя в Instagram.

Красавицата, която от години живее в Щатите, е женена за бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. Двамата си казаха „Да“ през юли 2017 година.

Една от най-красивите българки разкри и имената на близнаците – Раян и Емма.

„Благодарни сме на екипа от специалисти, които се грижиха за нас през тези месеци. Целият ми свят се разтопи, когато погледнах за първи път децата си в очите и ги гушнах… Може ли животът да е по-хубав? Чувстваме се благословени и благодарни за тези чудеса“, написа под снимката в Instagram Теди.

Подобна снимка публикува и щастливият татко.


Теди Бургазлиева се окичи с короната „Мис България“ през 2002 година, но за съжаление не бе допусната до световния конкурс по красота на Сейшелските острови. Оказа се, че на 14 г. е позирала гола за българско списание, което е извън регламента. Въпреки това красавицата направи страхотна кариера на модел.

След серия от трагични събития в живота ѝ тя взима решение да замине в чужбина и да започне нов живот. От години Теди живее в Лос Анджелис, където се запознава със съпруга си.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.