in ,

„Лира” ООД откри първия си магазин във Варна. Българската компания е на пазара повече от 20 години (СНИМКИ)

Често вкъщи ни се налага сами да се справяме с различни ремонтни предизвикателства. Всеки домашен майстор независимо дали е начинаещ, или с повече опит, се нуждае понякога от съвет.

Именно за това Лира” ООД откри своя първи магазин за промишлени стоки във Варна – бул.„Васил Левски” №58, като целта на компанията е да бъде по-близо от всякога до своите клиенти.

По случай откриването на магазин „Лира” до 30 септември всички посетители на търговския обект ще могат да се възползват от 5% отстъпка на всички налични стоки с марка „Лира”.

Компетентните служители на „Лира” ООД ще ви бъдат полезни в търсене на технично решение и ще ви предложат богат асортимент от висок и нисък ценови клас, съобразен с вашата необходимост. 

С индивидуалния подход към всеки клиент те ще ви помогнат да се справите отлично с ремонтите у дома. Така ще успеете да направите работата си много по-лесна и по-приятна.

В днешно време потребителите искат постоянен и бърз достъп до продуктите, това е и причината компанията да навлезе в нов етап на предлагане и да се възползва от възможностите на електронната търговия. Познавайки и разбирайки нуждите на своите клиенти, компанията разработи онлайн магазин.

Когато сте притиснати от забързаното ежедневие и търсите удобно и ефективно решение, можете да се обърнете към консултантите в онлайн магазин: www.lira-bg.com, за да получите информация в реално време.

„Лира” ООД е представител, дистрибутор и търговец на продуктите на реномирани производители на ръчни инструменти, неръждаеми крепежи, болтове, гайки. В сферата на производството и поддръжката на машини и съоръжения компанията е успяла да привлече ключови клиенти, част от които „Кока-Кола“, „Кауфланд“ и „Тракия Глас България“ ЕАД.

Производствената база на „Лира” ООД е разположена на 20 дка земя и се намира в град Търговище. Големите складови наличности позволяват изпълнение на поръчки в максимално кратки срокове. Продуктите, които предлагат, са ориентирани към предоставянето на най-добрите възможни решения за всеки корпоративен или частен клиент.

Историята на компанията бележи своето начало през 1994 година, когато фамилия Трифонови откриват първия си семеен магазин. И до днес те съумяват да запазят родовите ценности и традиции, като не спират да развиват семейния бизнес.

На какво се дължи успехът на компанията и с какво печели доверието на своите клиенти, сподели Петко Петков, главен изпълнителен директор на „Лира” ООД.

–  Компанията присъства активно на българския пазар повече от 20 години. Успехът се дължи на лоялността към нашите клиенти, стриктността във всички начинания и огромното разнообразие от предлагани артикули и марки. Способни сме да задоволим всяка нужда, отговаряйки на най-новите тенденции и най-високите световни стандарти. Специализирани сме в производството на машинно оборудване и съоръжения, в проектиране и производство на детайли, резервни части, работа с инженерни пластмаси и нестандартни изделия от черни и цветни метали. Можем да си позволим да изпълним всяко задание на клиента, за да изработим продукт по специален индивидуален проект. Освен към корпоративни клиенти, компанията ни е ориентирана и към частния клиент. 

Какви са конкурентните предимства на компанията, сподели Ралица Петкова, мениджър проучване на пазари в „Лира” ООД.

– Конкурентните предимства на компанията се дължат на много добро познаване на продуктите и предоставяне на техническо решение на конкурентна цена. Ние представяме продукти с европейски произход, доказани със съответен сертификат от фирмата производител на суровините и декларация за съответствие. Големите складови наличности и внедрена ERP система, позволява бързо обработване на поръчките, минимизиране на грешките и предоставяне на възможност за бързи справки.

– Каква е Вашата мисия?

– Нашата мисия е да предоставим на своите клиенти модерни решения и максималнa удовлетвореност. Работим енергично и ентусиазирано, предлагайки модерни и атрактивни продукти и услуги на нашите клиенти. Чрез нашите иновативни ритейл методи, креативност и специално внимание към всеки детайл, ние добавяме допълнителна стойност на предлаганите от нас марки, генерирайки постоянен ръст на компанията.

Българският пазар започва все по-бързо да се развива и променя. Поради тази причина изделията и техническите решения, които компанията предлага на българския и чуждестранен пазар, са максимално гъвкави. Същевременно крайните потребители получават качествени продукти на конкурентни цени.

Адрес: бул. „Васил Левски” №58 – пред търговския обект има възможност за краткосрочно паркиране.

https://www.lira-bg.com

…..

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/