in ,

Уникални коктейли и горещи парти вечери в The Garden Bar Варна

През последните години The Garden Bar се превърна в емблематично заведение за приятно изкарване както през деня, така и през нощта. За посетителите му това е едно обичано място, което те свързват с уникални коктейли, вкусотийки за хапване, уютна атмосфера за срещи през деня и тематични парти вечери през цялата седмица.

Много събития ви очакват през новия парти сезон и тази година, а официалният старт ще бъде на 5ти октомври, когато палавите изкусителки от  популярния балет BABYLON The Best Ecxlusive Erotic Show ще нагорещят атмосферата. А зад пулта застава един от най-популярните и талантливи ди джеи в България D-Trax.

The Garden Bar предлага изключително разнообразие на маркови питиета, а барманите им са истински магьосници – омайват клиентите с почти 100 различни вида ефектни авторски и класически коктейли. През този сезон тенденцията е коктейли с привкус на сезонни плодове – малини, круша, синя боровинка, грозде, манго и други.  Внимание! Някои от коктейлите са толкова хубави, че водят до пристрастяване!

The Garden Bar е изключително подходящ за празнуване на лични поводи или фирмени събирания. Предлагат собствен кетъринг, така че ако ви предстои рожден ден, фирмен купон, моминско или ергенско парти – там ще можете да получите цялостна организация на своето събитие. Капацитетът на заведението е 300 места вътре и 200 отвън в очарователната им градина.

Едно от нещата в The Garden Bar обаче остава непроменено през годините – персоналът винаги е много усмихнат, любезен и ще ви очарова.

Сутрин освен ободряващи напитки и вкусно ароматно кафе, заведението предлага и апетитни закуски. На обяд и за вечеря може да се поглезите с вкусни свежи салати, бургери, тортиля  и други примамващи предложения.

Каквото и да изберете бъдете сигурни, че ще опитате нещо, което ще поглези сетивата ви. А ние ви препоръчваме за десерт бисквитената им торта, за която няма две мнения – тя е просто пристрастяваща.

В късните часове на деня The Garden Bar се превръща в парти място, където може да пиете по питие с приятел след работа или да купонясвате с цяла компания до късно през нощта. Тематичните парти вечери са от понеделник до неделя, така че вие избирате кога да се забавлявате.

Можете да следите за предстоящите им събития във

Фейсбук страницата им: https://www.facebook.com/gardenbarvarna/

както и в Инстаграм: @thegarden.bar

Адрес: ул.“Отец Паисий“22 

Телефон за резервации: 0898 785 888

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/