in

Два инцидента за няколко часа в градския транспорт във Варна

Снимка: Радио Варна

На 2 октомври около 9:20 часа на бул. „Вл. Варненчик“ във Варна водачът на автобус от масовия градски транспорт при рязка употреба на спирачки е предизвиквал удар в метален прът на 77-годишна пътничка.

Това съобщиха от полицията в града за „Нова Варна“.

Възрастната жена не е паднала на земята и не е уведомила никого за случилото се. По-късно тя е потърсила лекарска помощ и е установено, че вследствие на инцидента жената е получила фрактура на череп, настанена е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Около 16:30 часа същия ден на кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Съборни“ е възникнало ПТП. 53-годишна варненка и водачка на тролейбус от масовия градски транспорт с инициали Г. С. навлиза на забранителен сигнал на светофарната уредба и блъска лек автомобил „Шкода“.

Вследствие на инцидента са пострадали 58-годишна пътничка от тролея и 58-годишният водач на колата. Двамата са получили контузни наранявания, прегледани са и освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.