in

„Черно море“ дава шестима национали

Снимка: ПФК "Черно море"

Шестима футболисти на „Черно море“ получиха повиквателни за различни национални отбори.

Селекционерът на А тима ни Петър Хубчев повика вратаря Благой Макенджиев и нападателя Радослав Василев за предстоящите двубои от турнира Лига на нациите – срещу Кипър на 13 октомври в София и срещу Норвегия на 16 октомври в Осло, съобщават от варненския клуб.

Централният бранител Илиас Хасани пък получи повиквателна за националния отбор на Алжир, а Мартин Костадинов ще играе за младежите до 21 години на предстоящите квалификационни двубои за Евро 2019 срещу Словения и Люксембург. България U21 гостува на Словения на 12 октомври от 19 ч. и на Люксембург на 16 октомври от 20 ч.

Младият нападател Мартин Минчев и бранителят Виктор Попов пък са повикани за предстоящите две контроли с Кипър U19, които ще се играят на 12 и на 14 октомври. В тази гарнитура е повикан и юношата от школата на „Моряците“ Мартин Дичев. 19-годишните „Лъвове“ се подготвят за участие в предварителния квалификационен турнир за Евро 2019, който ще се проведе в Сливен през ноември. Българите са в една група с Румъния, Гърция и Гибралтар.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.