in ,

Предстои Ви избор на кухненска мивка? – експертите във Варна ще Ви консултират

През септември в град Варна се проведоха безплатни консултации на тема „Гранитни мивки” – от експерти по темата . Специално за нашите читатели  публикуваме най – важната информация и въпроси, свързани с избора на гранитна мивка :

  • Как да изберем мивка?
  • Мивката гранитна ли да бъде или не?
  • Ще избера ли правилният цвят?
  • Какво корито? Какъв смесител? А цената и издържливостта…?

Става сложно и стресиращо. Научете повече за материала и технологията за изработка и си спестете главоболия. Вижте каква информация и отговори на въпросите ни предоставиха експертите.

– Мивката гранитна ли да бъде или не ?

„Съществуват няколко възможности – изборът е Ваш, зависи и  от бюджета Ви. В последните години по търсени са  гранитните мивки. Не се драскат, не се напукват, ,,приспиват” шума от водата, съчетават се добре с интериора на кухнята. Най -новият патент е CRISTADUR® на „SCHOCК“, специално разработен за нуждите на кухнята – ежедневната употреба не оставя почти никаква следа.

-По- лесно ли е почистването на гранитните мивки?

Гранитните мивки, поради гладката си повърхност, са по – лесни за почистване, устойчиви на петна и драскотини, не задържат мазнини и миризми, температурноустойчиви. „SCHOCK“  се произвеждат по евростандарта ProHygienic21 – 99% – защита  от бактерии.

-Какво да бъде коритото?

Дали да бъде малко , голямо, с отцедник и т.н., зависи от кухнята Ви и от каква големина се нуждаете. Ако ползвате постоянно съдомиялна машина ще се справите и с по – малко корито. Ако мястото Ви позволява, препоръчваме по – голямо корито, тъй като в него се събира и малко и много. Ако изберете и отцедник, важното е да е разположен от страната на активната Ви ръка.

-Как да изберем правилният цвят?

Изборът на цвят е индивидуално решение. До сега опитът ни показва, че клиентите избират цвета в съчетание със заобикалящата среда или пък в контраст с плота. Има цветови избор. Някои мивки „SCHOCK“ се предлагат в над 12 цвята.

-Какъв да бъде смесителят – с душ или без ?

Модерните мивки се предлагат със смесители с различни възможности, от които да избирате. Тези, които са с изтегляща се слушалка помагат за по – лесно измиване на тави, отмиване на храната и почистване на цялото корито, ако е голямо. Независимо дали смесителят е с душ или не, трябва да го поставите/изберете по – висок, за да може да се събират повече съдове и да се мие по – удобно.

„Изборът на мивка е едно от важните решения във Вашата кухня. Мивката трябва да бъде избрана така, че да може да я ползвате дълго, да е удобна и за ползване, многофункционална и в съчетание с обстановката и интериора. Но най – важното е Вие да си я харесвате !“ –  сподели Галин Донев началник отдел „Обслужване на клиенти“ в SCHOCK – гранитни мивки.

Надяваме се ние и експертите от Гранитни мивки „SCHOCK“ да сме Ви били полезни с предоставената информация. Ако имате всякакви други въпроси свързани с кухненските мивки, може да го задавате на  office@schock.bg

От „SCHOCK“ най- любезно се съгласиха да отговорят професионално на всеки от Вас и да Ви консултират :

гр.Варна – office@schock.bg ,  тел.0876562436 – Галин Донев

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/