in

След ремонта централните подлези във Варна пак в плачевно състояние (СНИМКИ )

снимка facebook

Паднали мраморни плочи „красят“ стълбите на подземните съоръжения , със седмици никой не реагира

Мраморната облицовка на централните варненски подлези е започнала повсеместно да изпада. За това алармираха будни варненци в социалните мрежи. Една от илюстрациите се намира в подлеза до ДНФ в посока центъра, където от няколко дни, подпрени на стълбите стоят откъртени плочи от облицовката. Огромни дупки по таваните са се отворили и от паднали парчета от тавана.

снимка facebook

Снимките предизвикаха допълнителен взрив от недоволство от гражданите, които коментират, че не може лицето на Варна в най-централната част на града да изглежда по този начин. Още повече след сравнително скорошен ремонт. Има напредък, поне не са откраднати, коментираха още варненци жалката картина.

снимка facebook

Припомняме, че централните подлези бяха ремонтирани през 2016 година. Обновяването им завърши през март същата година. Общата стойност на заложените дейности беше 140 хиляди лева.

снимка facebook

Тогава ремонтите включваха подобряване на осветлението на подлезите, ремонт на таваните, почистване на отводнителните канали, подмяна на решетките, почистване на стените от графити и рисунки. Във Варна има над 40 подлеза, като повечето от тях се нуждаят от различни ремонти. В момента се ремонтират подлезите по протежението на булевард Левски, съвсем скоро бе реновиран подлеза на спирка Явор.

снимка facebook

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева