Дупката – За или Против 43 милиона за 2,7 декара

Снимка: Нова Варна
Снимка: Нова Варна

2,7 декaра, 43 милиона лева или близо 16 000 лв. за кв.м незастроена площ. 

Да, това е във Варна, не е в Лондон. Е, решението вече е взето, кметът Портних каза, че ще търси пари от Държавата, но защо ли във всички от нас остана едно такова странно съмнение!

На нас, варненци, ако плаща държавата, не би трябвало много много да ни пука. Но от друга страна, чак път толкова да не виждаме, че това е нереална сделка.

Емоционални речи на главния архитект на Варна и никаква активност на опозицията. Големи фанфари и ръкопляскания. Сега остана държавата да плати. А дали ще плати?

Когато София дирижира, всички роднини във Варна мълчат. Само където защо ли си мисля, че накрая ще си остане с една голяма ДУПКА.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Георги Костов

Георги Костов е предприемач, иноватор, експерт по европейски проекти, информационни технологии и активен общественик. В миналото е бил участник в политиката.При създаването на проекта Нова Варна взима активно участие и остава почетен член на екипа от редактори. Активно се занимава с подпомагане на младите хора и иновативни проекти.

Лекари изнасяли лекарства за онкоболни, вливали им други разтвори (ВИДЕО)

Украйна откри слънчева електроцентрала в Чернобил