in

Извънредно: Изнасилиха и убиха журналистка от Русе

Снимката е илюстративна

Полицията в Русе разследва брутално убийство на 30-годишна журналистка от местна телевизия, съобщи кореспондентът на Нова в региона.

Жестоко убийство в Русе. Жертвата е 30-годишна жена. Според източници на NOVA тялото е открито в събота в труднодостъпен район. Намерено е в храсти, близо до Дунав.

снимка facebook

Разпознаването на жертвата е станало късно снощи. По неофициална информация това е Виктория Маринова. Младата жена е била водеща на предаване в една от местните телевизии. Убита е по особено жесток начин.

Злокобно съобщение е било публикувано на Фейсбук страницата на русенската бизнесдама Виктория Маринова в деня, в който тя е била убита, пише blitz.

Авторът му е мъж с профил без снимка и допълнителна информация.   На 2 октомври – 4 дни преди убийството, Маринова е публикувала своя снимка от годишната среща на Националното сдружение на общините. Красивата телевизионна директорка веднага привлича симпатиите, особено на мъжете, като един от тях коментира ентусиазирано: „Ще го счупя този телевизор“, намеквайки, че би искал да е по-близо до нея.

Отдолу, обаче, тайнственият мъж с профилно име Теодор Добрев, брутално го заплашва: „Ако счупиш този телевизор, ще ти счупя ръчичките“. Коментарът звучи като ревниво предупреждение, макар че мотивите за него остават неясни. По-притеснителното е, че той е направен в същия ден, в който Маринова е убита.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prvo-v-blits-zlokobna-zaplakha-za-nasilie-pod-snimka-na-ubitata-viktoriya-marinova-v-denya-na-brutalnoto-prestplenie_news631486.html

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/