in ,

Изложение за образование във Варна събира холандски ТОП университети на едно място

Есента дойде, а с нея и много от бъдещите кандидат-студенти се замислят за това в кой университет да кандидатстват. Предимствата на образованието в чужбина са безспорни, а Холандия е една много гореща дестинация за българските студенти.

Причините за това са много – достъпно образование, придружено с ниски такси на обучение. Тази година дори холандското правителство гласува закон, според който първокурсниците в Холандия ще заплащат половин такса от 1030 евро, вместо 2060 евро.

Високо качество на образованието, дипломи признати в целия свят и огромно количество кариерни възможности след завършване. Това са само част от причините, поради които българската група е третата най-голяма група в университетите в Холандия.

Ако и ти си заинтересован от това да учиш висше образование в Холандия, то ела на 16 октомври в хотел Rosslyn Dimyat, Варна.

-Какво може да очакваш от събитието?

Много интересни семинари, свързани с избор на специалност, подаване на документи, най-разпространените въпроси, които изникват преди да заминеш да учиш и много други. Специални работилници за подготовка и подаване на документи, в които ще имаш невероятната възможност да подадеш документите си на място.

Погрижили сме се и за кандидат-студентите, които искат да заминат да учат магистратура в Холандия – специално за тях ще има посветена работилница на магистратурите. Срещи с представители на най-добрите университети в Холандия и български студенти, които учат в тях. Срещи с кариерни и образователните консултанти на UNIFY.

-Кои са UNIFY?

UNIFY е специализиран консултант за образование в Холандия. Почти всички служители на UNIFY са точно като теб и някога също са били студенти в Холандия. Кой може да ти разкаже и посъветва по-добре от някой, който вече е минал по същия път?

UNIFY помага в избора на специалност, подготовката и подаването на документи към университети и подкрепя студентите си при заминаване с много ценна информация, която няма как да научиш от друго място – всичко това напълно безплатно при кандидатстване в партньорската мрежа от университети. В UNIFY подходът към всеки един студент и родител е личен, работят с много голямо внимание и страст, влагат много личен опит и преживявания, от които може да почерпите и вие.

Преди няколко години UNIFY отвори офис за консултации и във Варна, където всеки ден може да се срещнеш с Елица, Дебора и Пресияна, които с удоволствие, на лична среща ще ти разкажат какво най-много им хареса в Холандия.

Събитието „Дни на Образованието в Холандия“ ще се проведе на 16 октомври, от 14:00 до 19:00 в хотел Rosslyn Dimyat, Варна.

Напълно БЕЗПЛАТНО е, но предварителната регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.

Присъедини се и ти към събитието във Facebook.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/