in

Нови портал и паркинг строят в МБАЛ „Света Анна“

Снимка: МБАЛ "Света Анна"

Нов портал и нов паркинг се изграждат пред МБАЛ Света Анна. Новината днес потвърди лично кмета на Варна Иван Портних. С това ще бъде облекчен достъпът до различните отделения в двора на болницата, като сегашният портал също ще бъде запазен.

Припомняме, че през лятото бяха премахнати старите бараки, които се помещаваха в Окръжната болница. Разчистеният терен ще се превърне в паркинг на лечебницата, който ще даде възможност за нормално пребиваване на около 60 автомобила.

Портних сподели задоволството си от гласуването на миналото заседание на Общинския съвет на решението варненските ДКЦ-та и болнични заведения да имат право да кандидатстват за финансиране по европейски програми за саниране и енергийна ефективност, пише Varna24.

„Икономиите от енергийни разходи ще освободи ресурс за закупуване на нова апаратура и модернизация на отделенията. Вече направихме ремонт на АГ отделението в МАБЛ „Св. Анна“, предстои да помислим за ремонт и в други отделения“, каза още градоначалника днес.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/