in

Део и варненката Мариана чакат второ дете

снимка dir.bg

Честито! Ново бебе ще се появи съвсем скоро в семейството на Део и любимата му Мариана.

Двамата събраха голяма компания в столично заведение, за да отпразнуват 43 — я рожден ден на тв звездата, а любимата му се появи с вталена рокля, която показваше корема й. Така тайната, че семейството ще се увеличи с още един член беше разкрита, пише в. „България днес”.

Доскоро Мариана публикуваше само снимки на лицето си в социалните мрежи. А цяло лято двойката изкара на гръцките острови, където Део караше сърф.

Део и Мариана вече имат едно дете – Борислав, който се роди през 2016 година. Двамата са заедно от пет години, а през есента на 2017 година сключиха брак.

След раждането на Боби, Део разкри, че целият му свят се е променил. „Когато влизам при Борислав, все едно стъпвам в храм. Няма такава радост, това е магия”, допълва още той.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/