in

Дигитални консултации за малкия бизнес правят във Варна

Безплатни дигитални консултации за малкия и среден бизнес ще има във Варна на 17 октомври от 18 ч. до 19,30 ч. в Регионална библиотека „Пенчо Славейков“.

Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя. Те ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж, пише cherпоmore.bg.

От компанията обясняват и защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси. 70% от хората в България използват интернет за лични цели. 55% от хората в България използват смартфон. 48% от хората в България, които използват интернет, пазаруват онлайн. 56% от хората в България, които използват интернет, сравняват услуги и продукти онлайн преди покупка.

Подобни безплатни обучения ще има в над 37 градове в страната, като идеята е да бъдат обучени 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.



Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.

Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.

Подкрепи благотворителна кауза

За реклама: https://novavarna.net/реклама

Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/