32-годишен варненец обра бензиностанция край Аксаково

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна

32-годишен варненец обра бензиностанция край Аксаково.

Той е установен след проведени опервативно-издирвателни действия, съобщават от ОД на МВР – Варна.

Кражбата е извършена на 9 октомври. Мъжът е откраднал 220 лева от чекмедже на бензиностанцията.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., парите са намерени и приложени към материалите по преписката, която е образувана по случая.

Други престъпления на територията на област Варна:

На ул. „Мара Гидик“ във Варна е извършена полицейска проверка на лице на 22 години от с. Попович, община Бяла, при която той предава доброволно 2 пликчета с прахообразно вещество.

Лицето е задържано за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, че веществото е наркотик – амфетамино производно с тегло под 1 гр.

Материалите са докладвани на прокурор при ВРП, образувано е досъдебно производство, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено.

В затвора в Разделна при проверка, извършена от служители в спалните помещения на ЗОЗТ Разделна, е установено, че лишен от свобода на 33 години държи противозаконно пликче, съдържащо прахообразно вещество.

При направената експертна справка е установено, че веществото е наркотик – амфетамино производно с тегло под 1 гр. На мястото е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.

 На ул. „Сава“ във Варна е извършена полицейска проверка на жена на 35 години, която доброволно предава 6 пакетчета, съдържащи кафяво прахообразно вещество.

Тя е задържана за срок до 24 ч., направената експертна справка установява, е веществото е наркотик – хероин с общо тегло под 1 гр. образувано е бързо полицейско производство, материалите са докладвани на прокурор при ВРП, след отпадане на основанието за задържане е освободена.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимката е илюстративна

За държавата като трудов посредник и някои други съображения

Дигитални консултации за малкия бизнес правят във Варна