in

Бандата, вилняла в КАТ, задигнала 20 000 лв от офис на варненска фирма?

Снимката е илюстративна

Взломните кражби от банковият офис в КАТ- Варна и намиращ се в близост фирмен офис са станали по едно  и  почеркът е един и същ, твърдят разследващи

Две се оказаха взломните кражби извършени в четвъртък през нощта във Варна. Освен банковият клон в сградата на КАТ Варна, крадци са атакували и фирмен офис, намиращ се в близост. За разлика от малката сума, открадната от централата на „Пътна полиция“, от офиса са изчезнали 20 000 лева. Това съобщиха преди минути от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Случките се разиграват снощи около 1 часа след полунощ. В сградата на КАТ Варна неизвестен извършител е проникнал в офиса чрез взлом и е извършил кражба на 300 лева. Проникването е задействало сигнално-охранителната техника.

След малко повече от час е извършена отново кражба с взлом на 20 000 лева от офиса на фирма, която се намирала в близост до сградата на „Пътна полиция“. Почеркът на това престъпление и на кражбата от банковия офис, който се помещава в КАТ, е подобен.
Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са следи. Действията по разследването на двете взломни кражби продължават. Проверява се версията извършителят на двете престъпления да е един и същ.

 

 

 

 

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева