in

Кристали, психоза и убийство. Истината, която не се изрича

Брат, в тази дискотека не мога да се вдигна, опашката е много голяма пред кенефа“ , казва едно младо момче на друго.

Тоалетната! Така културната общност в ЕС оприличи нашата татковина. Културното място за младото поколение на България.
Нека си го кажем директно. Ценностите са силно изменени и променени от множеството химия и силикон. Във всяко по-голямо заведение има дилъри, които чакат до тоалетните. Спорно е клиентите на тоалетната дали са повече смъркачи, или по нужда. Да, вече има и друг вид нужда на вдигащия се.
Жалка история сме! Защо има убийства, защо масово чувство за безотговорност. Не е толкова сложно, но е много трудно за преглъщане. Властта се прави, че не го вижда, докато и тя потъва.
Истината! Хората искат да живеят наравно, да са като онзи богат съсед, който слиза от кола за 200 бона, да са като онази яка кака, която носи екстеншъни за 10 бона. Хората искат да са равни. Защо за тях не може?

И какво следва, наркотици и прожекция на филма, който искат, а после страдат, озлобяват се, бият се, убиват. А истината: Властта се прави, че не знае, че във всяко заведение има дилър на „кристали“, че на всяка улица има работещ беден.

Истината, която не изричаме, е тази, която отричаме.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Георги Костов

Георги Костов е предприемач, иноватор, експерт по европейски проекти, информационни технологии и активен общественик. В миналото е бил участник в политиката.При създаването на проекта Нова Варна взима активно участие и остава почетен член на екипа от редактори. Активно се занимава с подпомагане на младите хора и иновативни проекти.