in

Кратер затвори улица в центъра на Варна

снимка Виждам те КАТ Варна

Огромна дупка буквално поглъща колите в самия център на Варна, отцепиха я за автомобили 

Бдителни варненци алармираха за огромна дупка на улица в центъра на Варна, в която автомобилите буквално потъват. Заради дупката днес централната варненска улица бе локално отцепена за автомобили. Улицата се намира в сърцето на Синята зона, а според живущи в района дупката, стои там от месеци. В групата „Виждам те КАТ Варна“ дори беше публикувана снимка на кола, чията гума е буквално погълната от кратера.

снимка Виждам те КАТ Варна

Става дума за улица „Драган Цанков“, където в момента не може да се минава с автомобил, тъй като пропадналата част на пътя е обградена с полицейски ленти. В мрежата започнаха майтапи, че това не е „Синя зона“, а „Черна дупка“, а с цел увеличаване на местата за паркиране, улиците вече ще бъдат на две нива. Целият район е в окаяно състояние, а това е сърцето на града, коментираха живущи там. Всеки ден си плащаме за паркиране в Синята зона, а къде отиват тези пари, питаха варненци.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева