in

Орлин Павлов пред „Нова Варна“: Още малко усмивки и ще сме добре(ВИДЕО)

Снимка Нова Варна

Доброто момче на българската музика в интервю за това от какво ни трябва по „Още малко“, часове преди големия си концерт във Варна

Роден в неделя, на Великден – съдбата е щедра към Орлин Павлов. Успешен певец и актьор, доброто момче на българската музика. След дълги години на сцената вече може да се похвали с първи самостоятелен албум “Още малко…” и първо самостоятелно национално турне. Спектакълът е довечера от 19. 30 ч. във ФКЦ, Орлин Павлов обещава концерт, какъвто не е правил досега във Варна с десет от най-добрите български музиканти – ще изпълни емблематични хитове и песни от новия албум.

Часове преди да излезе на сцената чаровникът с голямата усмивка отдели време да отговори на няколко въпроса за читателите на „Нова Варна“. „Още малко“ какво все не ни достига да сме добре, какво вълнува Орлин Павлов и къде е любовта, вижте.

Снимки и видео Мердин Берберов, „Нова Варна“

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.