Космическо шоу за деца идва във Варна

снимка Мобилен планетариум Астронет
снимка Мобилен планетариум Астронет

Една от най-впечатляващите познавателни шоу програми у нас идва на 20, 21 и 27 октомври. Тогава ще бъдат проведени варненските дни на Космическото шоу за деца.

Шоуто представлява истински фестивал на науката за деца. В рамките на 60 минути бъдещите учени ще могат да преживеят нещо ново и вълнуващо в Щурата лаборатория и Мобилния Планетариум Астронет.

Всички участници ще имат възможността да наблюдават Научно шоу с течен азот, ще хапнат вкусна изненада и ще се потопят във вълшебния свят на планетите и звездите.

Мобилната конструкция на Планетариума може да побере до 25 участника едновременно. А филмите, които децата ще наблюдават, се прожектират на 360 градуса и създават усещане за пълно присъствие. Прожекциите са на тема Космос и природа и със сигурност ще впечатлят малките любопитковци. Всяко дете ще получи Научен подарък, който може да си вземе вкъщи.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

снимка facebook

Бербо и Камата пускат книги едновременно

Снимка Getty Images

Джейми Оливър пристига у нас