in

Северин в съда: Не мога да повярвам, че съм го направил (ВИДЕО)

Снимка: bTV

Не мога да повярвам, че аз съм го направил. Съжалявам! Виновен съм!

Това каза обвиняемият за убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров преди началото на съдебното заседание, на което се гледа мярката му за неотклонение, съобщи NOVA.

Подсъдимият заяви още, че ще приеме всяка присъда, която му бъде постановена.

При разпита в четвъртък Красимиров каза на разследващите къде точно е заровил телефона на 30-годишната водеща след убийството. Мобилното устройство беше намерено на посоченото от обвиняемия място. Все още не е ясно дали разпитът е проведен пред съдия, защото, ако това не е така, казаното от обвиняемия няма стойност пред съда.

Мярката за неотклонение се гледа в Русе, където Красимиров беше доведен в четвъртък. Той прекара нощта в килия в следсвения арест в крайдунавския град.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.