in

Кражба като на филм в центъра на София

снимката е илюстративна

Фокусник открадна ултраскъп Ролекс за 90 000 лв. от магазин на пъпа на София, и то пред очите на на продавача и охранителя.

Рекордната кражба като от филм за илюзионисти се разиграла миналата седмица в лъскав бутик на бул. „Витоша“, пише „Телеграф“.

Сигналът е подаден в полицията и в момента се води разследване, а извършителят се издирва, потвърдиха от СДВР. Чужденецът, издокаран в стилен светъл костюм и тъмна риза, влязал в магазин на „Витошка“ и започнал да оглежда скъпите часовници.

По правилник, който се спазва във всички обекти с маркови бижута и аксесоари, вратата се заключва, щом клиентът гледа и пипа стоките. Така станало и в този случай. Охранителят на обекта врътнал ключа, а чужденецът седнал на една маса и започнал да иска различни модели часовници.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/