in

Ром преби зверски старец в Плевенско за 120 лева (СНИМКИ)

снимка facebook

За ново брутално нападение над възрастен човек алармира Георги Вачев в социалните мрежи. По думите му 82 годишният му дядо е бил наднат и зверски пребит и ограбен от циганин в къщата му в град Славяново.

Ето и поста на Георги Вачев:

МОЛЯ СПОДЕЛЯЙТЕ!!!Това е моят дядо Георги Вачев Той е на 82 години .. Снощи към 01:00 часа в къщата му в гр Славяново е нападнат , пребит и ограбен от циганин !!! Дядо ми се е опитал да се защити , при което е брутално пребит!!!

снимка facebook

В опит да спаси живота си хвърля портмонето си със сто и двадесет лева в него , циганина взима парите и си заминава!!! Дядо ми успява да се добере до телефона и се обажда на 112.. закаран е в бърза помощ в гр Плевен , където са остани вени множество фрактури по тялото и главата , както и счупена скула..

снимка facebook

Веднага е закаран за операция във “Втора база” в гр Плевен! Аз все още вярвам, че живеем в нормална държава със закони и ред.. Циганина е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение.. не знам кое вече подред! Искрено се надявам, че органите на реда и правосъдната система ще си свършат адекватно работата!!!

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/