in

Бизнесът скочи в защита на Симеонов

Работодателите готови да изкарат работници на контрапротест в защита на вицепремиера Валери Симеонов. Това заяви Евгений Иванов от КРИБ във връзка с протеста на майките на деца с увреждания.

Оставката му бе поискана в петък от майките, заради изказване на Симеонов пред партийната му телевизия. Той ги определи като „група кресливи жени, които спекулираха с децата си, изказвайки на пек и на дъжд тези уж болни деца“. Междувременно вицепремиерът заяви, че той ще подаде оставка само ако тя бъде поискана от премиера Бойко Борисов, вицепремиера Красимир Каракачанов и Волен Сидеров.

„Човек не подава оставка за това, че казва истината“ каза още Симеонов. Бизнесът пък е категоричен, че не може законно избраната власт да се променя под натиска на улицата. Според тях предсрочните избори работели против предприятията -при липсата на правителството икономиката вървяла назад.

Майките на деца с увреждания излязоха на протест днес в 12:30 часа пред МС с искане оставката на вицепремиера Симеонов.

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/