in

Туристическия бранш обсъжда проблемите си на форум край Варна

11-тото издание на Черноморският туристически форум събира бранша между 25 и 27 октомври в курорта „Свети Свети Константин Елена“

В периода 25-27 октомври 2018 г. във Варна ще се проведе единадесетият Черноморски туристически форум, който тази година е на тема „Черноморският регион – дестинация за устойчиви местни и транснационални туристически продукти”. Организатори на проявата са Варненска туристическа камара, Община Варна и Министерство на туризма на Република България.

Във фокуса на тазгодишната тема участниците ще имат възможност да споделят добри практики и да обсъдят важни въпроси за обогатяване на туристическото предлагане в Черноморския регион.

Ще участват представители на Варненска търговско-индустриална камара, “Култура и туризъм на българския Североизток”, Варненска асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, Съюз на екскурзоводите в България, Варненска асоциация на туристическите агенции, Българска асоциация на сомелиерите и виноценителите, Съюз на хотелиерите – Златни пясъци и Съюз на собствениците за развитие на Златни пясъци.

Форумът ще бъде съпроводен и с редица съпътстващи събития – изложба живопис и графика на морска тематика и фото-изложба „Варна през погледа на един чужденец“, конкурс за най-добра дипломна работа на студенти от специалност „Туризъм“, Фото-изложби на тема „110 години к.к. Св. Св.Константин и Елена” и „75 години Природен парк Златни пясъци”.

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/