in ,

Във Варна откриха реновирания център на MOTO – PFOHE(СНИМКИ)

снимка Нова Варна

Изцяло обновените автосалони на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover отвориха официално врати днес за клиентите в морската столица, предлагат пълна гама услуги в премиум обстановката на новият комплекс

Първият изцяло обновен фирмен комплекс на компанията  MOTO – PFOHE , отговарящ в пълна степен на високотехнологичните стандарти на JAGUAR, LAND ROVER, VOLVO и FORD бе открит във Варна днес. Това е най-модерният автомобилен шоурум в страната, не скриха гордоста си домакините на събитието.

 

снимка Нова Варна

Специални гости на откриването бяха високопоставени мениджъри от европейските централи на представляваните от компанията марки, г-н Томохиро Йонеяма, генерален мениджър „Бизнес подразделение транспортни и строителни системи“ в Сумитомо Корпорация Европа, регионалният мениджър за Европа на Volvo, г-н Чаба Лакатош, и управителите на MOTO – PFOHE Атанас Фурнаджиев, Димо Николов, Масухиро Оаяма.  Символичен домакин на събитието пък беше кмета на община Аксаково Атанас Стоилов.

снимка Нова Варна

„Мащабната инвестиционна политика на Мото-Пфое, вече като част от глобалната фамилия SUMITOMO CORPORATION, предвижда в следващите две години да имаме изцяло нови автомобилни центрове, в съответствие с най-актуалните стандарти на изключителните марки, които представляваме. Първият ни напълно обновен търговско-сервизен комплекс, със самостоятелни шоуруми за Ford, Volvo и Jaguar Land Rover, отваря врати днес във Варна”, откри медийното събитие Димо Николов, Управител на Мото-Пфое.

 „Sumitomo Corporation вярва в по-нататъшния растеж на автомобилния сектор в България и затова продължава да инвестира в търговската мрежа на Moto-Pfohe. Нашият подход към клиентите можем да опишем с японската дума „omotenashi„, което означава, че се отнасяме към тях с уважение и респект, без да очакваме насреща благодарност или отплата”, сподели Томохиро Йонеяма, Генерален Мениджър бизнес направление „Автомобилни и строителни системи” в Sumitomo Corporation Европа.

 „Volvo Cars благодари на Мото-Пфое за изключителния професионализъм в обслужването на нашите клиенти в България. Тук заедно градим имиджа и бъдещето на Volvo, което е в три посоки. Безопасност – до 2020 г. в нов автомобил Volvo няма да пострада тежко или да загине нито един човек. Електрификация – до 2025 г. ще предлагаме само плъгин хибриди или изцяло електрически модели. Свободно време – отново до 2025 г. иновативните технологии и свързаността във Volvo моделите ще гарантира на клиентите ни до една седмица повече време за семейството, приятелите или любимото хоби”, каза Чаба Лакатош, Регионален мениджър на Volvo за Централна, Източна Европа и Африка.

 „Мото-Пфое е първият голям инвеститор на наша територия и е лицето на Община Аксаково, защото е точно на границата ни с Община Варна. Като пътувате от Варна минавате най-напред покрай Мото-Пфое и навлизате в Аксаково”, започна обръщението си към присъстващите Атанас Стоилов, кмет на Община Аксаково.

Японският гигант SUMITOMO CORPORATION е глобална компания, която осъществява грандиозни инвестиции навсякъде по света, включително и в България, и от няколко месеца е новият собственик на MOTO – PFOHE

снимка Нова Варна

Новият представителен център изцяло въплъщава духа и философията на автомобилните марки в портфолиото на компанията.

През настоящата година  MOTO – PFOHE стартира мащабна инвестиция в мрежата си от търговско-сервизни комплекси, която ще приключи през 2021 г. Варненският център е първият изцяло обновен в страната, след придобиването на автогиганта от японската корпорация. След него подобни ще отворят във София и Пловдив.

Добрата новина за клиентите на предлаганите в шоурума във Варна марки е, че до края на ноември, по случай откриването на комплекса във Варна, центърът предлага изключителни преференции при покупка, вариращи като условия за четирите бранда в портфолиото.

Снимки: Мердин Берберов, Нова Варна

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева