in ,

Варненци, опитахте ли новите неаполитански пици? Истински и неподправен вкус от Pizzaro (СНИМКИ)

S

Приятели, Pizzaro има изненада за Вас! От днес до края на месец НОЕМВРИ при поръчка от място на фамилна пица, получавате безплатна пица за двама.

Пицата безспорно е най-честият избор в ежедневието ни, след като се запитаме: „Какво ми се хапва днес?“. Опитвали сме различни вариации на пицата, които са популярни по цял свят. Но опитвали ли сме всичко?

За щастие във Варна откриха ново местенце, откъдето ще можем да се докоснем до истински и неподправени рецепти за пица, вдъхновени от Неапол.

За разлика от Италия, където хубава пица можеш да хапнеш дори и от павилион  на улицата, у нас качеството е привилегия само на броени ресторанти. Причините за това са много, но добрата новина е, че и във Варна все още се намират няколко местенца,  които държат на качеството и вкуса.

Несъмнено едно от тях е Pizzaro. Това всъщност не е класически ресторант-пицария, в който може да хапнеш на място, а по-точно малка бутикова Takeaway пекарна, създадена с любов и вдъхновение от Неапол. Ако поне веднъж опиташ истинския вкус на неаполитанската пица, няма как оттук нататък да останеш безразличен към вкуса, който вече си познавал.

Мисията на Pizzaro е да наложи  автентичния неаполитански вкус, който се изразява в тънкото и хрупкаво тесто. Съставките са отлично подбрани и винаги свежи, така че да можеш да  усетиш неподправените им аромати.

Тук работят опитни  майстори пицари, които всеки ден приготвят  прясно тесто на ръка по оригинална рецепта от областта Кампания, Южна Италия. Използва се винаги висококачествено италианско брашно, което гарантира неповторимия и така характерен  неаполитански вкус.

Опитайте вкусът на „Ел Мафиозо“, „Пеперони“, „Ал Тартуфо“ и разгледайте всичките им предложения ТУК: www.pizzaro.bg. От Pizzaro можете да поръчате за дома или за офиса. Споделете фамилна пица със своето семейство или колеги.

Може да направите своята поръчка на телефон 0877 898 994

или да поръчате online на www.pizzaro.bg 

Адрес: кв. Левски, ул. Петър Райчев (с/у бл.35 на студентски общежития)

Бърза доставка в рамките на 45 минути в следните райони: Левски, Чайка, Цветен квартал, Бриз, Чаталджа, Генералите, Изгрев и Победа.

Безплатна доставка над 20лв.

BON APETITTO!

 

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/