in

Вечният красавец Ален Делон става на 83 днес

delo.bg

Най-магнетичният мъж на всички времена, любимецът на няколко поколения жени, мъжът с невероятните сини очи – Ален Делон, празнува рожден ден.

Ален Делон е роден на 8 ноември 1935 година в Со, Франция.
Легендата на френското кино има над 100 роли във филмови и телевизионни продукции. Споделя, че съжалява само за едно нещо, което не е направил през 60-годишната си кариера, а именно, че не се е снимал във филм на жена режисьор.

„Искам, преди да умра, да направя филм под режисурата на жена“, казва той и споменава френските режисьорки Лиза Азуелос и Майвен, с които би искал да работи.

През 2017 година Ален Делон загуби „жената на живота си“ – звездата на френското кино Мирей Дарк. „Без нея и аз вече мога да се отправя към отвъдното“, сподели актьорът, определяйки актрисата, с която имаше връзка в продължение на 15 години, като жената на неговия живот.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/