in ,

Жители на Аспарухово: Слагат новите павета безобразно (СИГНАЛ/СНИМКИ )

снимка Диана Добрева

Ремонтът на „Народни будители“ освен бавно върви калпаво, гневят се жители на най-зеленият квартал на Варна
Новите павета на прясно ремонтиращият се централен булевард на Аспарухово изглеждат като сюрреалистична мозайка. От грозното и калпаво подреждане на плочките по тротоарите се оплака на редакционната ни поща нашата читателка, Диана Добрева. От изпратените от нея снимки става ясно, че ефектът на уличен сюрреализъм очевидно не е търсен, а просто работата е свършена не както трябва.

снимка Диана Добрева

Адресът на уникалната прясно ремонтирана улица е бул. „Народни Будители „17 до стълбите на надлеза. Още по-плачевно е състоянието на съседна улица, която пък е осеяна с дупки след пресния ремонт. Тя се намира до ансаньора до надлеза от страната на училище Любен Каравелов.

снимка Диана Добрева

 

Ремонтът на ключовия булевард започна преди три месеца, но аспаруховци масово се оплакват, че тече много бавно и очевидно няма да бъде завършен в срок. Ремонтите са част от проекта „Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. „Народни будители“ в кв. „Аспарухово“ в участъка от ул. „Мара Тасева“ до ул. „Нарва“

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева