in ,

Работодатели във Варна предлагат гъвкави форми на заетост и възможности за дистанционна работа

Сдружение „Международен институт по мениджмънт“, град Варна кани всички заинтересовани да вземат участие в ТРУДОВА БОРСА за представяне на гъвкави форми на заетост и възможности за дистанционна работа.

На 12 ноември /понеделник/ 2018 година Сдружение Международен институт по мениджмънт, Варна организира Трудова борса, а акцентите върху представянето са гъвкави форми на заетост и възможности за дистанционна работа. Специално внимание ще бъде отделено на възможностите за предприемачество и стартиране на собствен бизнес.

Събитието ще се проведе от 10:30 часа в конферентната зала на Висше училище по мениджмънт в град Варна, ул. „Оборище“‘ 13А, ет. 4, зала 410а.

Участие ще вземат Майкъл Милков от Beehive – първото споделено работно място във Варна и Костадин Петров, който ще представи възможностите за гъвкава заетост в рамките на европейските оперативни програми в социалната сфера.

На събитието ще бъдат представени иновативни подходи за стартиране на социално предприятие успешни примери в тази сфера. Участие ще вземат и работодатели, които предлагат гъвкави форми на заетост и възможности за дистанционна работа.

За участие е необходимо да направите предварителна регистрация, като за целта може да изпратите своето потвърждение на е-мейл: project.profil.mim@gmail.com.

Участието е БЕЗПЛАТНО.

Програма за събитието може да откриете на интернет страницата на проекта: http://profil-blog.mimbg.org/, секция „Събития“.

Проект: BG05M9OP001-2.005-0149-С02

Интегриран модел за активиране на професионалните и личностните умения за заетост и социално включване /ПРОФИЛ/

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/