in

20 ранени при стрелба в бар в Калифорния

снимка glas.bg

Мъж е открил огън с полуавтоматичен пистолет в „Борделайн бар и грил““ в град Таузънд Оукс, Калифорния. По време на стрелбата, случила се към 11:55 ч местно време, поне един полицай е ранен, предава Спутник. Очевидци твърдят, че между 11 и 20 души са били ранени при стрелбата.

Според полицейските доклади са били изстреляни около 30 изстрела. Най-малко четири линейки са пристигнали на мястото. Други очевидци съобщават, че стрелецът е хвърлял димни гранати. Властите призоваха обществеността да се отдалечи от района.

Статия от март 2018 г. в Бизнес инсайдър цитира демографско проучване, според което Таузънд Оукс е един от трите най-безопасните града в САЩ с население над 100 000 души. Проучването е проведено от 24 април до 12 юни 2018 г.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/