in

Facebook пуска функция за триене на съобщения от чата

Най-накрая ще можем да трием съобщения във Facebook, които не е трябвало да изпращаме.

Скоро Facebook Messenger ще пусне функция, с която изпратено съобщение ще може да бъде премахвано. Потребителите ще разполагат с 10 минути, за да го направят, което ще изтрие съобщението от историята на чата, в това число и от историята на получателя, пише profit.bg.

Facebook обяви новата функция в секцията „предстоящо“ при представянето на новата версия на 191.0 на Facebook Messenger в the App Store.

Ето какво се казва в съобщението на Facebook:

“Премахнете съобщение от чат, след като е били изпратено. Ако неволно изпратите грешна снимка, неточна информация или пък объркате чата, може лесно да поправите това, като го премахнете в рамките на 10 минути след изпращането му.”

В момента потребителите на Facebook мога да трият съобщения, които са изпратили, от своята пощенска кутия, но въпреки това получателят може да ги вижда. Или поне така действат нещата за всички потребители, които не се казват Марк Закърбърг, пише Mashable.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/