Милен Врабевски с публична лекция във Варна

Снимка: Община Варна
Снимка: Община Варна

Носителят на отличието „Почетен гражданин на Варна“  д-р Милен Врабевски ще изнесе  лекция на тема: “Психология на успеха”.

Денят е 12.11,. понеделник, часът – 18 часа, мястото – зала “Варна” в х-л “Черно море”. Домакини на събитието – Технически университет – Варна и Сдружение “Бизнес агенция”.

Д-р Милен Врабевски е един от най-успелите българи в нашето съвремие. Той е роден във Варна, където завършва Първа езикова гимназия и Медицинския университет. Собственик и изпълнителен директор е на една от най-големите научно-изследователски организации в Централна и Източна Европа.

Д-р Врабевски е основател и председател на Фондация „Българска памет“, която реализира инициативи за съхранение на българското културно-историческо наследство. Подкрепя програми, свързани с иновации в образованието, кариерно развитие на младите хора в България, реинтеграцията на българската диаспора и борбата с демографската криза в страната. За благотворителната си дейност д-р Врабевски получава множество отличия, сред които са „Гражданската награда“ на Европейския парламент, „Личност на годината с изключителен принос към каузата на филантропията в България“, „Будител на годината“, „Апостол на българщината“, „Почетен гражданин на Варна“.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Снимка архив

В Търговския регистър си раздали 700 хил. лв. бонуси, въпреки срива

Снимка: Facebook

Снимки на училищна закуска потресоха социалните мрежи