in

Българин намушка до смърт възрастен англичанин (СНИМКИ)

Снимката е илюстративна

Българинът Владимир Иванов извършил напълно непровокирана атака срещу 61-годишния Глин Роус близо до Чери Лейл в Кроули.

Инцидентът е станал на 28 ноември миналата година. Нашенецът отрекъл да  е извършил убийството, но въпреки това се е пледирал „Виновен“ пред съда, пише BBC.

Снимка: SUSSEX POLICE

Той бил намерен целият в кръв, а когато го разпитали, той казал на полицията: „Нещо в съзнанието ми ми каза да направя това“, пише английският theargus.co.uk, цитиран от БЛИЦ.

Г-н Роус получил рани на врата, главата, гръдния кош и ръката и е обявен за мъртъв на мястото. След психиатричните тестове е установено, че Иванов страда от психични заболявания, така че е извършил убийство с намалена отговорност.

Снимка: EDDIE MITCHELL

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.