in

Варненски композитор вдъхнови рускиня да запише първата си песен във Варна(ВИДЕО)

снимка Десо Димитров

Kissity e нова изпълнителка, родом от Русия, която живее от 8 години във Варна. Снощи тя представи дебютната си песен “Без звук” във видео канала си в Youtube.

Реализацията на проекта продължи 5 месеца. Клипа е заснет изцяло във Варна на различни интересни локации. Като за най-провокативния си кадър с метални вериги и маски с шипове, тя избра да бъде заснет на Пантеона в морската градина. За основния сюжет избира обновено квартално спортно игрище. Провокативните кадри са заснети през октомври и сподели, че им е било много студено докато снимали тези кадри, но като целеустремен артист е направила всичко възможно, снимките да бъдат много успешно заснети.

снимка Десо Димитров

Изпълнителката сподели с нас, че отдавна е искала да направи свои проект. Като дете, тя се е занимавала с музика, а пеенето й останало хоби. Кристина работи и като модел и нейният мениджър и PR – Десо Димитров я запознава с варненския DJ и композитор Емил Дамянов (Da Kiss). Двамата веднага започнали да се сработват и почти за месец се ражда песента „Без звук“ Опита на талантливата девойка в много различни музикални проекти, също помага да реализира този проект и като видео продукция с подкрепата на оператора Жулиян Христов и режисьора Момчил Ренчев. Със стайлинга и подбора на моделите се заема сама.

кадър youtube

Харесвам руски рап. Постоянно слушам руска музика, черпя различни идеи от родната ми страна. В България стилът на музика е достра различен, има нотки на балкански дух. За това реших да създам нещо различно, но на български език. Може да долявяте малко цинизъм в песента, но това ми беше ролята и това ми допада като стил. Харесва ми да съм дръзка. Това сподели талантливата девойка с нас.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/