in

Кои са любимците на публиката?(СНИМКИ )

снимка metro

Този уикенд бяха раздадени наградите People’s Choice Awards или „Избор на публиката“, които по традиция отразяват мнението на зрителите за това кои са най-добрите кино, телевизионни продукции и изпълнители от изминалата година.

Както винаги, номинирани и наградени както винаги предизвикаха внимание и заради появата си на червения килим. Рита Ора беше една от най-запомнящите се дами на червения килим.

 

снимка metro.co.uk

 

Тя обра овациите с нежния виолетов цвят, съчетан със златно. Освен със статуетка за най-добра актриса, Скарлет успя да вземе и признание за тоалета си.

снимка usa today

 

Виктория Бекъм неслучайно взе приза за модна икона. Сестрите Кардашиян освен със статуетка за най-добро риалити предаване, обраха и овациите на модните критици: Статуетката за най-добра актриса отиде при Скарлет Йохансон, а за актьор – призът отиде при Чадуик Боземан. За филм на годината беше избран „Черната Пантера“. За най-добър драматичен сериал беше отличен „Ривърдейл“, а за комедиен публиката избра „Оранжевото е новото черно“.

За най-добро турне на годината хората гласуваха за Тейлър Суифт. За жена, която променя и оставя следа в съвремието ни беше отличена Серина Уилямс. За модна Икона беше посочена Виктория Бекъм.

снимка lifestyle

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/