in

Колизията на Касабов

frognews.bg

Дясната ръка на вицепремиера Валери Симеонов, колегата журналист и понастоящем народен избраник Валентин Касабов, очевидно има тежка колизия с реалността.

Въпросното лице от телевизора, преди дни коментира в типичния си стил протестите, които дни наред  събират стотици българи с обидната квалификация, че въпросните били някакви хора, които се мотали в краката на лидера Му. Патриотът Касабов  нарече протестиращите майки – платени агитки, зелени, хора на кметицата Иванчева и всякакви други „лумпени“. По думите му 30-40 човека не предизвиквали колизия в държавата и не били национален проблем номер едно. Пак според Касабов всеки журналист имал зад гърба си поне 50 човека, които му искали оставката.

Очевидно следвайки партийната повеля, телевизионерът продължава линията на гуруто си Симеонов, пропагандирайки не просто език на омразата и неглижирането на обществените нагласи. Наглото изказване на Касабов за минути заля фейсбук и отново предизвика стотици бурни реакции сред гражданите, както призиви за оставка не само на Валери Симеонов и партията му НФСБ, но и на цялото правителство.

Видният политически гамен, чиято парламентарна биография гъмжи от публични „колизии“, не за първи път избухва публично. Мултиплицирането на площадната лексика на патриотите не просто не успя да замаже сканадала със Симеонов, а още повече го размириса. И ако сме си мислили, че е трудно един политик да бъде по-нагъл от Валери Симеонов, неговият съпартиец и зам. председател на НФСБ, журналистът Валентин Касабов, ни опроверга. Всъщност, трудно ми е да го нарека колега журналист. Имам тежка колизия с това.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева