in

Задържаха варненец, хвърлял пиратки на протестите

снимка Нова Варна

По време на протестното шествие, провело се във Варна снощи е установен и 19 годишен мъж, който пръскал полицаи със сълзотворен спрей.

По време на протестното шествие, провело се във Варна на 12 ноември, е забелязан мъж, който неправомерно е използвал пиротехнически средства сред гражданите.
Самоличността му е установена и спрямо него са взети административни мерки.

Това съобщиха от пресцентъра на варненската полиция. При полицейските действия за установяване на самоличността му, друг протестиращ е използвал сълзотворен спрей срещу четирима служители на реда. Засегнати са и други граждани, участващи в протеста.

Извършителят е задържан – 19-годишен младеж, добре известен на органите на реда, футболен запалянко. Срещу него е образувано бързо полицейско производство.
При изпълнение на служебните си задължения по осигуряване на обществения ред по време на протестните действия във Варна, полицейските служители са взели всички мерки за гарантиране на живота и здравето на хората и не са допуснали ескалация на напрежението.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/