in

Путин изпратен на детектор за метал в Сингапур

Снимка: Монитор

Руският президент Владимир Путин е бил помолен да премине през рамката на метал детектор по време на форума на високо ниво на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия.

Свидетели разказват, че Путин искал да заобиколи рамката на входа на конгресния център, но охраната го спряла и го помолила да премине детектора, пише Монитор. По време на проверката оборудването започнало да пищи, но служителите, отговарящите за безопасността на форума, така и не го накарали да покаже съдържимото на джобовете си. Историята с метал детектора после бе опровергана. Дойче Веле акцентира върху още един куриозен момент от посещението на Путин в Сингапур. Медията посочва, че в първия ден на форума държавният глава на Русия е трябвало да се срещне с премиера на страната-домакин Ли Сян Лун, но гостът закъснял и беседата била отложена за следващия ден.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/