in

Във „Възраждане“ юмруци за отказано огънче

Снимката е илюстративна

За причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди Районният съд във Варна наложи наказание пробация.

На 21 март м. г. около обяд край футболна площадка за игра на открито в квартал „Възраждане“ 25-годишен мъж поискал от преминаващ край игрището младеж огънче, съобщиха от пресцентъра на съда. Полученият отрицателен отговор не се харесал на пушача и той без да е бил предизвикан, удря неочаквано с юмрук в носа потърпевшия, след което се връща обратно към игрището.

Пострадалият го последвал, за да поиска обяснение за проявената агресия, но получил нов юмручен удар и ритник, от които паднал на земята. Съдебно медицинската експертиза установила, че вследствие нанесените удари, пострадалият е получил мозъчно сътресение, счупване на носни кости и травматични отоци по лицето.

25-год. подсъдим е с чисто съдебно минало, осъден  е в продължение на 6 месеца да изпълнява пробационни мерки – задължителни срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, при периодичност два пъти седмично.

Наказанието е след споразумение със съда.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.