Индийка отиде на преглед – няма да повярвате какво откриха в корема ѝ (СНИМКИ)

Лекари откриха в храносмилателния тракт на индийка килограм и половина различни предмети, включително ядки, болтове и бижута.

Индийката на име Сангита потърсила медицинска помощ, оплаквайки се в силна болка в стомаха. Хирургът, който ѝ направил преглед, установил, че той е „необичайно твърд” и я изпратил на рентген. Снимката показала, че в храносмилателния тракт на 40-годишната жена има множество разнообразни предмети: метални ципове, фиби, пръстени и безопасни игли, съобщава „Дейли мейл”, цитиран от БЛИЦ.

Снимка: khabarone.ir

Последните минали през белия дроб на пациентката и се забили в стената на стомаха. Лекарят незабавно вкарал жената в операционната. В продължение на три часа хирурзите вадили многобройните предмети от стомаха ѝ.

Снимка: khabarone.ir

След операцията от болницата направили опит да издирят роднините на Сангита, но безуспешно. Тя остава под лекарско наблюдение.

Снимка: khabarone.ir

Медиците смятат, че жената страда от рядко психично разстройство, при което пациентите изпитват непреодолимо влечение към гълтане на остри предмети.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Автор: Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.

Снимка: Twitter

Откриха уникално изображение на Иисус Христос (СНИМКИ)

Стефан Данаилов в борба с ново заболяване