in

Затвярят за два дни улица „Прилеп“ във Варна

Затварят за два дни улица „Прилеп“ във Варна заради подмяна на канализация.

Движението е преустановено за автомобили от 6:00 часа на тази сутрин.

Забраната ще бъде в сила до 5:00 часа на 19 ноември, понеделник, предупреждават от ВиК-Варна.

От „Градски транспорт“ EАД съобщават, че автобусни линии 10, 12 и 23 от ЖП Гара, след спирки „Янко Михайлов“ и „Проектантска“, ще се движат по бул. „Цар Освободител“, на кръстовището с бул. „Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените си маршрути.

Няма да се обслужва спирка „ВиК“, ще се обслужват спирки „Струга“ и „Победа“. Промените се въвеждат двупосочно за посочения период.

От „Градски транспорт“ ЕАД информират още, че във връзка с проекта „Реконструкция на улична мрежа по трасето на бул. „Народни будители“- в участъка от ул. „Мара Тасева“ до ул. „Нарва“ и от бул. „Св. Св. Кирил и Методий“ до ул. „Мара Тасева“, както и корекция на битов тласкател, с цел безопасност, считано от 19 ноември (понеделник) спирка „Любен Каравелов“ няма да се обслужва двупосочно за времето на ремонтните дейности.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Ралица Петкова

Завършила съм специалност „Българска филология“ във ВТУ „Св. св. Кирил и Mетодий“. Моите източници на вдъхновение са литературата, изобразителното изкуство и богатството на българския книжовен език.