in

Генералният консул на Турция реди изложба във Варна

Генералният консул на Република Турция в Бургас Нурай Иньонтепе открива самостоятелна изложба в галерия „Графити“ във Варна, която ще бъде отворена за посетители от 22.11.2018 г. до 30.11.2018 г.

„Дипломатически спомени“ – спомени от различните краища на света, където е пътувал дипломатът.

Нурай Иньонтепе е Генерален консул на Република Турция в Бургас от март 2018 г. Като дипломат от кариерата е служил в дипломатическите представителства на Турция в Либия, Италия, Кения, Украйна, Австрия и Германия.

Включени са и две произведения, правени в Бургас и Варна. Любителите на изкуството ще могат да се насладят на съвременна интерпретация на традиционни турски керамични изображения и калиграфия и след кратка обиколка по света, оцветена с багрите на Африка и Европа, ще се върнат обратно в България… защото творбите са като пътеводител за едно подобно пътешествие.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.