in

Да обикаляш света и да ти плащат! Пловдивчанка го прави всеки ден (СНИМКИ)

Снимка: Instagram

Да посещаваш екзотични дестинации, да опознаваш нови култури и за това не само да не изхарчиш стотинка, но и да ти плащат. Мнозина мечтаят за такъв живот, но една млада пловдивчанка го е превърнала в реалност.

Катерина Ставрева е сбъднала своята американска мечта и в момента е сред най-влиятелните инфлуенсъри в Инстаграм с близо 150 000 последователи, пише trafficnews.bg.

Катерина е родена в пловдивското село Първенец. Завършила е Хуманитарната гимназия „Свети Свети Кирил и Методий” под тепетата, след което и икономика в един от най-престижните университети в света – Харвард, с пълна стипендия. След дипломирането си се мести в Ню Йорк и в продължение на шест години работи в модния бизнес с няколко различни дизайнери. В един момент обаче усетила, че офисът й става тесен. И решила да последва най-голямата си страст и да пътешества.

Снимка: Instagram

„Всъщност, още докато работех на пълно работно време, използвах всеки свободен ден, за да пътувам. Дори само за уикенда се качвах на самолета и отивах някъде”, разказва пред TrafficNews.bg Катерина. Започнала да публикува снимки от своите пътувания в Инстаграм и постепенно осъзнала, че може да превърне това в професия. Отнело й две години, за да натрупа нужните знания и да събере смелост да напусне работата си. Но в крайна сметка станала инфлуенсър.

Снимка: Instagram

Сега пътува заедно със своя годеник Инон – родом от Израел, с когото се запознала в Ню Йорк. Младият мъж си има основна професия и работи в голяма компания, но успява да съчетае двете неща. Придружава своята любима в пътешествията и й помага в промотирането на хотели, различни марки, дрехи. И вече са посетили 30 държави.

„Нека хората да преследват мечтите си. Да не си поставят бариери. Аз тръгнах от едно село до Пловдив и стигнах до Харвард и Ню Йорк. Плащат ми, за да пътувам. Човек може да постигне всичко, важно е да работи много. И да вярва, че всичко е възможно“, казва Катерина.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/