in

Отпушиха тапата на „Дубровник“ към бул „Левски“ (СНИМКИ)

снимка Нова Варна

Гневни варненци умуват да бомбардират общината с мейли, заради кошмарния трафик в града през последните дни

След като няколко дни достъпът на живущите в квартал „Левски“ и улица „Дубровник“ към ремонтиращият се булевард „Левски“ беше буквално отцепен, днес движението беше частично отпушено. Преградите, забраняващи движението на автомобили от и към затвореното платно на булевард „Левски“, бяха премахнати.

снимка Нова Варна

По този начин живущите в района се надяват трафика значително да се облекчи и да не се налага да обикалят околовръстни маршрути, за да стигнат до домовете си. Остава отворено само дясното платно на булеварда, в другото движението е спряно и усилено вървят ремонтни дейности.

снимка Нова Варна

Тежкият трафик в последните дни в района разгневи жителите на града, които решиха да се оплачат публично „като бомбардират Общината с гневни имейли“. Идеята е се обсъжда днес масово от членове на публичните варненски групи във фейсбук. Други пък предлагат да се противопоставят на трафика като масово се ползва градски транспорт.

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Албена Марашлиева