in ,

Вълшебно коледно селце ще радва варненци през целия декември в „Младост“

Много игри и изненади за малки и големи. С наближаването на празниците коледната атмосфера ни завладява все повече и повече. Тази година тя ще бъде още по-приказна във Варна – предстои откриване на празнично коледно селце в кв. Младост. 

Организаторите ни разкриха част от изненадите, които са подготвили. Тематичното селце ще бъде до ледената пързалка в кв. Младост. Около 10 павилиона ще радват малки и големи, като те ще бъдат на принципа на немски базар – къщички и каручка. Ще бъде обособен специален кът, на който ще се пресъздаде Рождество Христово, а в деня на откриването ще грейне и голямата коледна елха на селцето.

Мястото ще бъде оборудвано с отоплителни тела, където спокойно ще можете да си хапвате и пийвате, без да се притеснявате от студа, а за още по-празничната атмосфера в селцето ще звучи коледна музика.

Гладните посетители ще могат да се насладят на печена сланинка, кисело зеле, туршия, български суджук или немски вурстчета, а за тези, на които им е по-студено селцето ще предлага греяно вино и греяна ракия. Ако Ви се похапва нещо сладичко, можете да опитате от коледните бисквити и плодовете в белгийски шоколад -традиционни за немските базари.

За най-малките са предвидени много забавления – кът за снимки с обичания от всички Дядо Коледа и детско влакче, както и много развлекателни игри с водещ- любимия на децата шоумен Монти. Освен, че ще се забавляват участниците ще могат да си спечелят най-различни награди от различни и забавни състезанията. За приключенците и феновете на Робин Худ е предвиден и кът за стрелба с лък.

В деня на Коледа – 25-ти декември, селцето ще почерпи посетителите с огромна баница с късмети. Тя ще бъде раздавана през целия ден до изчерпване на количествата, така че съветваме да сте сред първите изтеглили късмета си.

Събитието ще бъде проведено с подкрепата на район Младост и ще радва варненци и гости на града в периода от 8-ми декември до 3-ти януари. Очакваме Ви за много празнични усмивки!

Работното време на Коледното селце ще бъде:

От понеделник до петък: от 10:00ч. до 20:00ч.

Събота и неделя: от 10:00ч. до 22:00ч.

Място: кв. Младост, до ледената пързалка.

Организаторите приветсват и дават възможнст на всеки желаещ да наеме къщичка и да се включи в събитието.

За участие и въпроси: 0894 700 679

 

 

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/