in ,

Варненско заведение ще Ви изненада за пореден път. Ново лице, нови предложения – вижте какво Ви “готви” The Room

Ако и вие не обичате да скучаете, няма как да сте пропуснали едно от най- атрактивните варненски заведения за тази година – The Room. Цяло лято плажната алея беше превзета от невиждани до сега партита в The Room Beach,  а ароматни кафета и свежи коктейли събираха компании за много сладки приказки в Тhe Room Bar and club на улица Пирин.

Е, лятото свърши но пък разбрах, че любимото ми заведение тепърва започва с изненадите. Новия сезон слага нова маска на лицето на добре познатата ни „стая“. Освен в бар, The Room  се преобразява в емблематично заведение и за хранене, в което студените зимни вечери ще се превърнат в топла наслада. Сигурен източник ми издаде, че The Room ни подготвя неповторими кулинарни изкушения и добавя нов печат към името си – превръща се в The Room Bar and Kitchen.

Съвсем скоро уюта, комфорта и лаундж интериора ще Ви потопят в топла и приятна атмосфера, в която да се отдадете на домашно приготвена закуска, вкусен обяд или вечеря, галеща сетивата.

Новото им меню предлага авторски рецепти на шеф готвач, подбрал най– доброто от българската и световната кухня.  Свежи салати, леки предястия и основни ястия, достойни за Master Chef са само част от разнообразието, в което ще откриете шедьоврите за Вашия вкус. Интересни предложения, които не съм виждала на друго място са “Сандвич щайга”, и “Сандвич със сьомга”, маринована на място в заведението и други бутикови предложения.

Всъщност в The Room всичко се приготвя на място, дори и неповторимите им десертите, които пък трудно ще намерят конкуренция в цяла Варна. Всяко ястие в менюто е изпипано до последния детайл и на вид и на вкус, за да може да му се насладите максимално.

Перфектно допълнение към избраните вкусотии, може да бъде бутилка вино от колекцията на The Room събрана в новата винена листа – всички знаем, че виното е един от най-сигурните начини да се стоплим през студените вечери.

Най-хубавото е, че изненадите не свършват до тук!  Чували ли сте твърдението, че музиката прави храната по-вкусна? –Сигурна съм The Room Bar and Kitchen Ще Ви го докажат.

За да се насладите напълно на своята вечеря и за да погалят всичките Ви сетива, The Room са ви подготвили невероятна програма с различна тематична музика всяка вечер. Представете си неповторима вечеря в Италия, Испания или Гърция –  The Room са намислили точно това – всеки ден да ви пренасят на интересна дестинация, чрез музика и атмосфера традиционни за нея.

Подготвили са и специални събития с участието на любими български изпълнители – сцената на The Room Bar and Kitchen ще бъде превзета от невероятна музикални спектакли, които ще завладеят слуха Ви в идеален синхрон с вкусната храна.

За да съм винаги “в час” за програмата и за да не изпусна интересна тематична вечер или гостуването на любим изпълнител,  аз следя Facebook страницата на The Room:

От нея черпя информация за всяко събитие и с нетърпение очаквам предложението им за 8-ми декември и Нова година, дори мисля да организираме с колегите едно The Room Коледно парти, със сигурност ще ни предложат разнообразни куверти и зрелищна програма.

Вкусна храна, хубава музика, невероятно приятна и спокойна вечер. Звучи чудесно но ако и Вие имате детенце, което предпочита да лудува вместо да хапне кротко, ако си мислите, че музикалната програма няма да задържи вниманието му – Спокойно! Това не е причина  да се лишите от удоволствието си. The Room разполага с детски кът на крачка от заведението, където малките гости ще се забавляват с много играчки, катерушки и батут, а за тях ще се грижат усмихнати аниматори  – The Room Kids е на Ваше разположение.

Подарете си кратка почивка от забързаното ежедневие, презаредете и се отдайте на тази наслада за сетивата – The Room Bar and Kitchen Ви очаква с нови изненади, но на позната локация – ул. Тодор Каблешков 40 /до осветителен център Габровски/

Тел. за резервации: 052 808 050

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Редакция "Нова Варна"

Изпращайте ни вашите сигнали и снимки от Варна и региона по всяко време на чрез платформата signali.novavarna.net , на имейл press.novavarna@gmail.com или на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/media.novavarna
За реклама - https://novavarna.net/реклама/