in

Един загинал, ранено бебе и четирима с опасност за живота при тежка катастрофа

Снимката е илюстративна

Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване на тежко пътно-транспортно произшествие със загинал и причинени телесни повреди на четирима, сред които бебе и 3-годишно дете.

Под надзора на Окръжната прокуратура в Разград се провежда разследване на причините и обстоятелствата, довели до тежко пътно-транспортно произшествие с един загинал и четирима пострадали, сред които 7-месечно бебе и 3-годишно дете, съобщават от Апелативната прокуратура във Варна.
Вчера около 12,20 ч. е получен сигнал за пътно-транспортно произшествие на главния път София – Варна, близо до разклона за село Гороцвет. Товарен автомобил навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил, в който пътували петима души. От удара е загинал 49-годишният водач на колата.

С тежка черепно-мозъчна травма е 7-месечно бебе, което е транспортирано до варненска болница. 3-годишното дете и майката на децата са настанени в разградска болница.

Там е транспортиран и мъжът в семейството, който е в кома. Загиналият е негов баща. И за четиримата пострадали има опасност за живота.
Оцелели са тримата служители, пътували в товарния автомобил. Неговият водач не е употребил алкохол.
Действията по разследването продължават.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.