реклама

реклама

реклама

in

„Черен“ петък – кукла стана от 60 на 260 лв. (Видео)

Снимка: Кадър НОВА
Бяха ли наистина намалени цените по време на „Черния петък”? Оказа се, че детска кукла се оказа по-скъпа, отколкото преди една седмица. В деня на намалението цената й е 261 лв., докато дни по-рано цената е 201 лв. В друг онлайн магазин същата тази кукла струва 60 лв.

„Именно затова създадохме сайта, на който може да се сравнят цените. Ще гледаме целогодишно да събираме данните, а не само на „Черен петък”, коментира в „Здравей, България” по NOVA TV Богомил Николов от асоциацията „Активни потребители”.

На сайта на Комисията за защита на потребителите всеки може да подава сигнали за нередности при онлайн търговията. Николов уточни, че глобата за некоректните търговци е гарантирана

„Най-добрата стратегия е да си набележите продукт, който искате. Следите цената му предишните дни и като дойде „Черния петък” ще видите за какво намаление става въпрос. Трябва да гледаме както историята на цената, така и да сравняваме с различни магазини”, посъветва Богомил Николов.

Той припомни, че в 14-дневен срок имаме право да върнем стоката и да получим парите си обратно.

*******
Спонсор на наградата този месец:pizzaro-pizzavarna

Стани част от новините с NovaVarna.net! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на info@novavarna.net или на facebook.com/media.novavarna.
Всеки месец най-четената публикация по читателски сигнал печели НАГРАДА.
Подкрепи благотворителна кауза
За реклама: https://novavarna.net/реклама
Чети, споделяй и коментирай най-важното от Варна, България и света!

Публикувано от Надежда Алексиева

Завършила съм фотография, имам повече от 15 години опит като фоторепортер и репортер. Обичам честната и провокираща журналистика, морето и добрите хора.

Back to Top

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.